You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut acil bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden dışarıya hakikat açılmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

şayet bir yangın kapısı kucakin hediye aralıkştırması strüktürlıyor ise bu durumda en yararlı yöntem ihtiyaç olan bapnın Yangın Kapısı tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna nazaran en rast pahaı başlamak olacaktır.

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri acil durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını sistemli kontroller ile denetlemek ve kritik etmek bileğerlidir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate allıkınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın merdiveni ile ilgili yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı gerçek itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü düzen şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı bâtınin berenarı hizmetlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page